Prin remodelarea pometilor intelegem refacerea volumului acestora, volum care s-a pierdut fie odata cu inaintarea in vasta, fie cu scaderea masiva in greutate.
Remodelarea buzelor consta in corectarea simetriei, volumului si adaugarea unui plus de senzualitate.

Cand trebuie sa apelez la interventia de modelare a buzelor sau a obrajilor?

Daca inaintarea in varsta incepe sa isi puna amprenta asupra dumneavoastra sau doar va doriti un plus de volum si o armonizare a fetei, atunci puteti apela la modelarea buzelor sau a obrajilor.

Este interventia potrivita pentru mine?

Fiind vorba despre proceduri neinvazive, riscul de complicatii si reactii adverse este foarte scazut. Se poate utiliza fie acidul hialuronic, fie propria grasime pentru adaugarea de volum si fermitate chipului dumneavoastra.

Ce se intampla in timpul interventiei?

Oricare ar fi tehnica aleasa pentru rejuvenarea si modelarea buzelor sau a pometilor, efectul va fi unul natural, ferm si cu un contur bine definit.

Modelarea cu grasime proprie sau lipofilling

Adaugarea de volum si fermitate cu ajutorul lipofilling-ului este cea mai sigura procedura intrucat se foloseste grasimea proprie a pacientului, care este recoltata din zonele disponibile sau care prezinta un surplus de tesut adipos.

Aceasta tehnica tinteste doua zone in aceeasi interventie, prima fiind liposuctia din zona donatoare care da o forma imbunatatita fara surplus de grasime iar a doua, prin injectarea ei la nivelul fetei pentru obtinerea rezultatelor dorite de rejuvenare.

Efectul este natural si fara risc de respingere. Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie timpul operator este mult diminuat deoarece grasimea recoltata este doar decantata si pregatita imediat pentru injectare.

Interventia se realizeaza sub anestezie locala sau generala.

Modelarea cu acid hialuronic

Modelarea conturului cu acid hialuronic nu necesita anestezie, in prealabil se va aplica o crema cu efect anestezic pentru a nu se resimti disconfort in timpul procedurii.

Injectiile vor fi efectuate dupa ce s-a facut o evaluare faciala a pacientului de catre chirurgul plastician pentru a se stabili pierderea volumului facial si forma anatomica a fetei.


dr. Ileana Boiangiu, Profesionalism, Comunicare, Transparență, Empatie, Răbdare

Alături de tine, găsim impreună cele mai bune soluții și garantăm reușita tuturor intervențiilor.