Terapiile anti-aging sunt acele tratamente care estompeaza ridurile si efectele imbatranirii avand ca rezultat rejuvenarea pielii.

Cand trebuie sa apelez la terapiilea anti-aging?

Daca observati aparitia primelor riduri fine si o scadere a tonusului si elasticitatii pielii este momentull potrivit pentru a apela la terapiile anti-aging.

Este potrivita pentru mine terapia anti-aging?

Tratamentele anti-aging au evoluat in timp si includ fillere cu acid hialuronic sau amestec de substante, peeling-uri chimice, proceduri laser, PRP, mezoterapie, terapie hormonala.

Ce se intampla in timpul terapiilor anti-aging?

In functie de nevoile fiecarui pacient, terapiile anti-aging variaza de la tratament la tratament.

Terapia Vampir (PRP)

Terapia vampir este una dintre cele mai sigure proceduri deoarece in timpul tratamentului se utilizeaza propriul sange al pacientului recoltat de la nivelul antebratului.

Sangele recoltat este centrifugat rezultand plasma concentrata, care are un nivel ridicat de trombocite si factori de crestere.

Terapia vampir stimuleaza productia de colagen, regenerarea si rejuvenarea pielii de la nivelul fetei. De asemenea, stimuleaza celulele stem astfel obtinandu-se si un plus de elasticitate a pielii.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, fiind necesare 3-4 sedinte succesive, si au o durata de pana la 2 ani.

Mezoterapia

Mezoterapia consta in injectarea cu un ac special, foarte fin, la nivel mezodermal a unui amestec de substante in functie de nevoile pacientului.

Substantele utilizate sunt: vitamine, minerale, acid hialuronic, extracte din plante, enzime sau orice alte substante pe care le stabileste medicul.

Mezoterapia se foloseste ca tratament in cazurile de alopecie, celulita, lipom, vergeturi si in special in rejuvenarea faciala.

Stimuleaza regenerarea celulara astfel incat se utilizeaza in zona fetei, decolteului, gatului si mainilor.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic este folosit ca metoda de rejuvenare faciala si presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, cu scopul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulelor.

Substantele folosite si gradul de profunzime difera de la pacient la pacient si depind de problemele de ten ale fiecaruia.

Se recomanda in combaterea ridurilor fine de expresie din zona gurii si a ochilor, petelor pigmentare sau solare si persoanelor care sufera de acnee sau care au ramas cu cicatrici in urma acesteia.


dr. Ileana Boiangiu, Profesionalism, Comunicare, Transparență, Empatie, Răbdare

Alături de tine, găsim impreună cele mai bune soluții și garantăm reușita tuturor intervențiilor.